Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Klix, Objavio: I. P. ]

12. 01. 2020. 12:16   >>  12:14 1

NESREĆNI PAR

Otišli u Teheran da se vjenčaju, nastradali u padu aviona

Otišli su u Teheran kako bi se vjenčali okruženi najbližima, ali je njihova ljubav okončana padom aviona kojim su se vraćali u Kanadu. Bračna idila kratko je trajala za par koji je poginuo u avionskoj nesreći u blizini Teherana dok se vraćao kući za Kanadu.

 

Arash Pourzarabi i Pouneh Gorji bili su među 176 poginulih putnika na letu ukrajinske aviokompanije čiji avion se srušio u iranskoj prijestonici.

Njih dvoje su se vjenčali samo nekoliko dana prije nesreće, 1. januara, u Teheranu, gdje su proslavili s prijateljima i porodicom, piše CNN.

"Oni su bili najbolji ljudi koje sam poznavao. Da ste ih upoznali, odmah biste vidjeli da su stvoreni jedno za drugo", kaže njihov prijatelj za CTV News.

Ovaj mladi par otputovao je u Teheran zbog vjenčanja, kako bi sudbonosno "da" izgovorili u krugu najbližih, nakon čega su se uputili u Kanadu, gdje žive i rade.

Oboje su imali oko 25 godina i studirali su informatiku, u čemu su bili veoma uspješni.

Prijatelji i porodica još se ne mogu da se oporave od šoka, što se može vidjeti i na nevjestinoj Facebook stranici, koja je preplavljena komentarima.

"Vi ste željeli bolji život, ali Bliski istok nije vas želio pustiti." i "Da je barem vrijeme stalo onog dana, ali nije.", samo su neki od komentara prijatelja na spomenutoj društvenoj mreži.

Među žrtvama avionske nesreće su još jedan svježe vjenčani par, četvoročlana porodica s maloljetnom djecom, majka s dvije kćerke, kao i mnogi studenti.

Većina poginulih je iz Irana, a nastradala su i 63 Kanađanina.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније