Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

04. 02. 2020. 12:29   >>  12:27

ZARAŽENI IZ VUHANA

Prvi slučaj koronavirusa u Belgiji

U Belgiji je danas potvrđen prvi slučaj novog koronavirusa kod osobe koja je zajedno sa još osmoro Belgijanaca tokom vikenda evakuisana iz kineskog grada Vuhan.

Belgijsko Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je zdravstveno stanje zaražene osobe dobro i da za sada nema simptome bolesti, prenosi AP.

Svih devetoro belgijskih državljana, koji su evakuisani iz Vuhana u nedjelju, prošli su seriju analiza u vojnoj bolnici u Briselu, prenosi Rojters.

Kod osmoro njih, testovi su negativni.

Broj umrlih i od koronavirusa u Kini povećan je 425, dok je 20.438 zaraženo.

Još po jedna osoba preminula je u Hongkongu i na Filipinima.

Slučajevi koronavirusa zabilježeni su u više od 25 zemalja, a najviše u Japanu (20), Tajlandu (19) i Singapuru (18), objavio je CNN.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније