Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, objavila B.B. ]

07. 02. 2020. 08:34 >> 08:43

U NAPADU IZRAELA NA DAMASK

Zamalo srušen putnički avion iznad Sirije

Sirijska protivvazdušna odbrana zamalo je pogodila putnički avion Erbas 320 sa 172 putnika. Avion je hitno sletio u rusku vojnu bazu Hmejmim u Siriji, javila je ruska agencija RIA pozivajući se na rusko Ministarstvo odbrane.

Avion za sada nepoznate avio kompanije, skoro je pogodila sirijska raketa, objavila je državna agencija RIA pozivajući se na portparola ruskog ministarstva obrane.

Letjelica je skoro srušena, dok je sirijska protivvazdušna obrana pokušavala odvratiti izraelski napad blizu Damaska, piše RIA.

Četiri izraelska borbena aviona F-16 gađala su predgrađe Damaska s osam navođenih raketa vazdih-zemlja ​​bez ulaska u sirijski vazdušni prostor, prenosi Rojters.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније