Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

07. 02. 2020. 23:25 >> 23:24

ZA VIKEND

Nevrijeme u SAD uvertira pred oluju koja će pogoditi V. Britaniju

Oluja i poplave koje su pogodile nekoliko država u SAD, uvod su u najsnažniju oluju od 2013. godine, pod nazivom "Kira", koja će pogoditi Britaniju za vikend.

Britanska meteorološka služba izdala je upozorenje da oluja može biti "opasna po život".

Kako prenosi Independent, očekuje se da će širom zemlje oluja donijeti sa sobom snažne vjetrove jačine od 80 do 96 kilometara na čas.

U pojedinim djelovima očekuje se da će dostizati i jačinu od 128 kilometara na čas, zbog čega prijeti rizik od povreda koje mogu nanijeti objekti nošeni vjetrom.

Nevrijeme prijeti i da nanese štetu zgradama i izazove velike talase na obali.

Takođe, očekuje se i da će obilne padavine izazvati poplave u sjevernim djelovina Engleske i Velsa.

Meteorološka služba objavila je niz upozorenja koja važe za period od subote uveče do utorka po podne, kako bi osigurala da javnost bude spremna na poremećaje u funkcionisanju saobraćaja i drugih usluga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније