Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.B. ]

09. 02. 2020. 16:25 >> 16:33

NEMA POVRIJEĐENIH

Avion prinudno sletio na sjeveru Rusije

Avion ruske aviokompanije Utair sa 94 putnika i članova posade danas je prinudno sletio na aerodrom na sjeveru Rusije, a u incidentu nije bilo povrijeđenih, javile su ruske vlasti.

"Boing kompanije Uter prinudno je sletio" saopštile su vlasti republike Komi, regiona na sjeveru Rusije gdje se spustio avion koji je dolazio iz Moskve.

Slike objavljene preko interneta pokazuju Boing kako leži na trupu na sred piste prekrivene snijegom na aerodromu grada Usinska.

Niko od 94 putnika i članova posade nije povrijeđen, navele su vlasti i dodale da je samo jedna žena zatražila ljekarsku pomoć.

Više izvora je reklo da je u pitanju problem sa trapom za slijetanje.

Avion je sletio na rep, rekao je za Frans pres portparol lokalnog ministarstva za vanredne situacije dodajući da su putnici evakuisani preko tobogana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније