Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ RTS, Objavila: R.B. ]

10. 02. 2020. 22:19 >> 22:17

MEDICINSKI TRETMAN

Morales otputovao na Kubu zbog liječenja

Bivši predsjednik Bolivije Evo Morales, koji se nalazi u egzilu u Argentini, otputovao je na Kubu zbog medicinskog tretmana, saopštio je argentinski predsjednik Alberto Fernandez.

Alberto Fernandez je rekao da Moralesa ništa kao izbjeglicu ne sprečava da ide na Kubu, ali nije precizirao zbog kog medicinskog tretmana je otputovao na Kubu, prenosi AP.

Moralesu ovo nije prvi put da odlazi na liječenje na Kubu – 2017. i 2018. godine operisao je čvoriće na glasnim žicama.

Evo Morales, koji je skoro 14 godina predvodio Boliviju, podnio je ostavku u novembru prošle godine kada su mu vojska i policija uskratile pomoć nakon višenedjeljnih demonstracija zbog navodne prevare na oktobarskim izborima.

On je najprije otišao u Meksiko, a zatim u Argentinu gdje je dobio status izbjeglice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније