Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina; Objavila: M.M. ]

11. 02. 2020. 21:26   >>  21:24

U VELIKOJ BRITANIJI

Nova hapšenja zbog smrti 39 migranata iz Vijetnama

Policija u Velikoj Britaniji uhapsila je još dvije osobe zbog smrti 39 migranata iz Vijetnama, čija su tijela pronađena u kamionu hladnjači u blizini Londona prošle godine.

Tijela migranata, koji su imali između 15 i 44 godine, pronađena su 23. oktobra prošle godine na oko 30 kilometara istočno od Londona, u mjestu Grejs, a preliminarni izvještaj obdukcije ukazuje da su oni umrli od posljedica hipertermije i manjka kiseonika u zatvorenom prostoru.

U pitanju je osam žena i 31 muškarac koji su, kako se vjeruje, platili krijumčarima da ih prebace u Britaniju.

Policija je saopštila da je u nedjelju u Sjevernoj Irskoj uhapšen 22-godišnji mladić, dok je prošle nedjelje britanska policija u saradnji s njemačkim vlastima uhapsila 43-godišnjeg muškarca na aerodromu u Frankfurtu, prenosi Rojters.

Britanski mediji su ranije pisali da su GPS podaci pokazali da je kamion koji je prevozio žrtve prije dolaska u Britaniju prošao kroz tri grada u Belgiji i Francuskoj u periodu između 16. i 22. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније