Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ N1 ]

16. 02. 2020. 09:53   >>  09:50

POSLALI AVION

Kanada evakuiše svoje državljane sa kruzera u Japanu

Kanada će poslati avion za evakuaciju svojih državljana sa kruzera "Dajmond princes", koji je ukotvljen u Jokohami u Japanu, saopštila je kanadska Vlada.

Kanadski putnici, kod kojih su primijećeni simptomi infekcije koronavirusom neće se moći ukrcati na avion i biće prebačeni u japanske bolnice gdje će primiti odgovarajuću njegu, navodi se u saopštenju.

Po dolasku u Kanadu putnici će biti zadržani u karantinu od 14 dana.

SAD i Hongkong najavili su slanje aviona u Japan kako bi preuzeli svoje državljane koji su u karantinu na kruzeru.

Kruzer, sa oko 3.700 putnika i članova posade, u karantinu je od 3. februara od kada se muškarac zaražen virusom iskrcao sa broda u Hongkongu.

U međuvremenu, kod još 70 ljudi na brodu dijagnostikovana je infekcija koronavirusom i sada je ukupan broj zaraženih 355, rekao je japanski ministar zdravlja Kacunobu Kato.

Sva lica na brodu kod kojih se utvrdi infekcija prebacuju se u japanske bolnice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније