Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 02. 2020. 12:01 >> 12:01
1

UKUPNO 542 OSOBE

Novih 88 zaraženih na kruzeru u Japanu

U novoj turi testova obavljenih na 681 osobi na kruzeru "Dajamond Prinses" koji je u karantinu u Japanu ustanovljeno je 88 novih slučajeva oboljelih, saopštilo je danas japansko Ministarstvo zdravlja.

Time se dolazi do 542 ukupno zaražena na brodu izolovanom u luci kod Jokohame, od 3.700 putnika i članova posade koji su prvobitno bili na njemu.

Rezultati drugih testova se kasnije očekuju.

Brod je od početka mjeseca ukotvljen u Jokohami pošto je jedan putnik koji je izašao u Hongkongu testiran pozitivno na virus korona. Na tom brodu je najveće žarište zaraze novog virusa van Kine.

Sa tog broda su Amerikanci juče evakuisali svojih 300 državljana, a Velika Britanija objavila je danas da želi što prije da evakuiše svojih 74 državljana. Više drugih zemalja je takođe najavilo da žele da evakuišu svoje građane sa tog kruzera.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније