Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

20. 02. 2020. 08:55 >> 08:56

OD POSLJEDICA KORONAVIRUSA

Umrlo dvoje putnika sa kruzera u Japanu

Od posljedica koronavirusa preminulo je dvoje starijih državljana Japana koji su bili putnici na kruzeru "Dajmond princes".

Prema navodima japanskih medija, radi se o muškarcu i ženi u 80-im godinama, oboje su državljani Japana koji su i prethodno imali medicinskih tegoba.

Na kruzeru, koji je u karantinu od 3. februara, koga posljednjih dana napuštaju putnici koji nijesu zaraženi, zaraženo je više od 620 putnika.

Virusna epidemija koja je započela u Kini zarazila je više od 75.000 ljudi širom svijeta, dok se broj smrtnih slučajeva u kontinentalnoj Kini popeo na 2.118, saopštila je danas Kineska nacionalna zdravstvena komisija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније