Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, objavila B.B. ]

25. 02. 2020. 08:56 >> 08:57

U INDIJI

U sukobima stradalo sedam ljudi, 150 povrijeđeno

Najmanje sedam osoba je poginulo, a oko 150 je povrijeđeno u sukobima koji su izbili u Nju Delhiju tokom protesta zbog novog zakona o državljanstvu.

Informaciju prenosi Rojters pozivajući se na policijskog zvaničnika.

Sukobi su izbili između grupe demonstranata koji se zalažu za novi zakon i one koji se njemu protive, samo nekoliko sati prije posjete američkog predsjednika Donalda Trampa toj zemlji.

Poginulo je šest civila i policajac, javlja BBC.

Na ulice je izašlo više hiljada ljudi, a policija je upotrijebila suzavac i dimne granate, ali je imala problem da rastjera okupljene koji su bacali kamenice.

"Sedam osoba je preminulo, uključujući jednog mlađeg vodnika policije Nju Delhija", rekao je policajac iz prijestonice Indije Anil Mital.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније