Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina/Beta

27. 02. 2020. 23:17 >> 23:17

EPIDEMIJA

U Iranu 26 osoba umrlo od virusa, prvi slučaj u Holandiji

U Iranu je od epidemije koronavirusa umrlo 26 osoba, saopštile su vlasti te zemlje, dodajući da je nekoliko zvaničnika oboljelo od virusne upale pluća.

Ministarstvo zdravlja navelo je da je danas preminulo sedam osoba i da se broj umrlih popeo na 26. Dodaje se da je 245 osoba inficirano novim virusom.

U Holandiji je danas registrovan prvi slučaj zaraze novim koronavirusom kod pacijenta koji je nedavno boravio u Italiji, saopštio je tamošnji institut za javno zdravlje.

Pacijent je izolovan, dok su pod ljekarskim nadzorom osobe koje su bile u bliskom kontaktu sa njim, naveo je institut.
Dodaje se da se prati situacija u slučaju novih infekcija.

Broj zaraženih korona virusom u Kini popeo se na gotovo 80 hiljada sa 2.746 smrtnih slučajeva. Virus se proširio na još 44 zemlje sa 3.246 slučaja i 51 osoba preminulih.

U Italiji, zemlji sa najviše zaraženih u Evropi broj oboljelih od korona virusa porastao je na 650.

Sedamnaest osoba je preminulo u Italiji a najviše slučajeva oboljelih od korona virusa nalazi se u sjevernim regijama Lombardija i Veneto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније