Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

28. 02. 2020. 21:11 >> 21:10

OD KORONAVIRUSA

Umro Britanac sa kruzera "Dajamond Prinses"

Britanac koji je bio na kruzeru "Dajamond Prinses" u karantinu kod Tokija, umro je pošto je bio zaražen koronavirusom, saopštilo je danas japansko ministarstvo zdravlja.

On je prvi Britanac i šesti putnik sa tog broda koji je umro od zaraze novim koronavirusom. Ostalih pet osoba su Japanci. Više od 700 putnika sa tog broda je testirano pozitivno na taj virus.

Radi se o prvom smrtnom slučaju Britanca zaraženog novim koronavirusom. Još pet osoba, sve japanski državljani, koji su bili na brodu, umrlo je od koronavirusa, a više od 700 je testirano pozitivno na taj virus. Na tom brodu je u početku bilo 2.600 putnika i 1.100 članova posade.

Britanski zvaničnici još nijesu potvrdili taj smrtni slučaj, navodi BBC.

Desetine britanskih državljana bilo je na kruzeru kada je stavljen u karantin zbog koronavirusa 5. februara, pošto je ustanovljeno da je muškarac koji se iskrcao u Hongkongu zaražen tim virusom.

Neki Britanci sa broda vraćeni su nazad u Veliku Britaniju poslije više od dvije nedjelje karantina na brodu, ali oni koji su testirani pozitivno na virus ostali su u Japanu na liječenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније