Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

05. 03. 2020. 10:37   >>  10:37

KRIJUMČARENJE DROGE

U pet zemalja zaplijenjeno više od dvije tone heroina

U zajedničkoj akciji turske i holandske policije, koja je sprovedena u pet zemalja, zaplijenjeno je ukupno 2,38 tona heroina, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Turske, Sulejman Šojlu, javlja Anadolija.

Šojlu je u srijedu veče gostovao na turskoj televiziji "CNN Turk" gdje je odgovarao na pitanja novinara o aktuelnim dešavanjima.

Govoreći o akcijama protiv krijumčarenja droge, Šojlu je otkrio da je u zajedničkoj akciji turskih i holandskih policijskih snaga u pet zemalja zaplijenjeno 2,384 tone heroina.

Prema informacijama koje je dobio novinar Anadolije iz turskog MUP-a, otkrivena je organizacija koja iz zemalja istočno od Turske pokušava da prokrijumčari veliku količinu narkotika ka zemljama Evrope.

Kancelarija za borbu protiv krijumčarenja narkotika pri turskoj policiji potom stupa u kontakt s policijskim službama iz Holandije, s kojima pokreće zajedničku istragu, a potom i zajedničku akciju.

U akciji je zaplijenjeno ukupno 2,384 tone heroina, od čega 1,1 tona na području Kazahstana, 703 kilograma u Njemačkoj, 350 kilograma u Poljskoj, 171 kilogram u Holandiji i 55 kilograma na području Turske.

U akciji je privedeno više osoba, a osumnjičeni su podvrgnuti kriminalističkoj obradi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније