Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.B. ]

23. 03. 2020. 09:29 >> 09:27

OD NEDAVNO U ZATVORU

Harvi Vajnstajn ima korona virus

Američki producent Harvi Vajnstajn koji je nedavno osuđen na 23 godine zatvora zbog silovanja i seksualnog napada, pozitivan je na novi korona virus, javili su mediji.

Iz više izvora je potvrđeno da je 68-godišnji Vajnstajn jedan od dvojice zatvorenika u zatvoru Vende u državi Njujork koji ima virus.

Lokalni list Nijagara gazeta prvi je ovu informaciju objavio sinoć.

Portparol Harvija Vajnstajna nije želio da komentariše pisanja štampe.

Vajnstajn je 24. februara osuđen za silovanje glumice Džesike Man i za prisiljavanje na oralni seks nekadašnje asistentkinje Mimi Haleji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније