Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

b92.net [ Objavila: M.L.B. ]

19. 05. 2020. 07:45 >> 08:29
1

UPRKOS SAVJETIMA

Tramp pije hlorokin, misli da je dobar

Donald Tramp rekao je da preventivno koristi lijek protiv malarije hidroksihlorokin više od nedjelju dana, iako nije dokazano da on pomaže protiv koronavirusa.

"Koristim ga. Prije par nedjelja sam počeo da ga uzimam. Mislim da je dobar, čuo sam pozitivne stvari o njemu", rekao je Tramp i dodao da "bismo bili iznenađeni brojem izloženih radnika koji ga koriste".

Tramp je često spominjao hidroksihlorokin kao lijek koji će napraviti prevagu u borbi protiv koronavirusa. 

jekari ga najčešće koriste za liječenje reumatoidnog artritisa i lupusa.

Brojna klinička istraživanja imaju za cilj da utvrde da li je efikasan protiv koronavirusa, ali za sada nema potvrde o tome.

Hidroksihlorokin može da izazove i neželjene efekte kod pacijenata, a Tramp ga je promovisao u borbi protiv kovid 19 uprkos savjetima stručnjaka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније