Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.B. ]

01. 06. 2020. 09:55 >> 09:53

U VAŠINGTONU

Tramp sklonjen u podzemni bunker zbog nasilja

Agenti američke Tajne službe sklonili su predsjednika SAD Donalda Trampa u podzemni bunker noćas kada su se stotine demonstranata okupile ispred Bijele kuće da protestuju zbog policijske brutalnosti i ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda u rukama policije.

Neimenovani član republikanske stranke blizak Bijeloj kući rekao je da je Tramp brzo sklonjen u podzemni bunker zbog demonstracija ispred Bijele kuće, a to je potvrdio drugi zvaničnik.

Nagla odluka Tajne službe ukazala je na uznemireno raspoloženje u Beloj u kojoj su mogli da se čuju uzvici mase u Lafajet parku odmah preko puta zgrade tokom celog vikenda dok su agenti Tajne službe i policija pokušavali da suzbiju mase.

Protesti zbog smrti Flojda izbili su širom Amerike, a u glavnom gradu počeli su od petka, i od tada je obezbjeđenje u Bijeloj kući pojačano Nacionalnom gardom i dodatnim osobljem Tajne službe i polcije.

Juče je Ministarstvo pravde takođe rasporedilo pripadnike službe Maršala SAD, i agenata iz Uprave za suzbijanje droge (DEA) da pojačaju trupe Nacionalne garde ispred Bijele kuće, rekao je jedan zvaničnik Ministarstva pravde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније