Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 02. 2013. 19:32 >> 19:28

NIGERIJSKI TERORISTI

Kamerun: Oteto sedam francuskih turista

Sedam francuskih turista oteto je danas na sjeveru Kameruna, na granici sa Nigerijom, javili su izvori bliski francuskoj ambasade u Jaundeu.

Izvor iz francuske ambasade kazao je da su naoružani ljudi, koji su kako izgleda bili na motociklima, oteli sedam francuskih turista u kamerunskoj oblasti Dadanga, na granici sa Nigerijom.

„Radi se o troje odraslih i četvoro djece“, kazao je izvor iz kamerunske policije i dodao da policija traga za otmičarima duž granice sa Nigerijom.

Jedan izvor iz rezervata Vaza je rekao da su turisti juče posjetili rezervat, prespavali u turističkom centru, a da su iz njega krenuli jutros.

Ovo je prva otmica zapadnih turista u Kamerunu.

Francuski predsjednik Oland je potvrdio da je poznata teroristička grupa iz Nigerije, otela francusku porodicu.

„Najveća je vjerovatnoća da su odvedeni u Nigeriju. Činimo sve što je moguće da ne budu zadržani u toj zemlji“, kazao je Oland.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније