Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.B. ]

12. 06. 2020. 23:15 >> 23:14

IZ AFRIKE U EVROPU

Španska policija razbila lanac trgovaca ljudima

Španska policija saopštila je danas da je razbila veliku organizaciju trgovine ljudima koja je krijumčarila ljude iz Afrike za Evropu.

Sumnja se da je ta grupa dovela oko 1.000 ljudi, uključujući djecu i trudnice, iz podsaharske Afrike u Španiju. Odatle su oni raspoređeni između Francuske, Njemačke i Belgije, navodi se u saopštenju policije.

Svaka prokrijumčarena osoba morala je da plati toj grupi najmanje 500 eura.

Lanac je organizovan iz Katalonije u Španiji, a vodili su ga najvećim dijelom ljudi iz podsaharske Afrike.

U policijskoj operaciji, u kojoj su učestvovale vlasti iz Španije, Francuske, Njemačke, Holandije, Belgije i Portugala, uhapšeno je 12 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније