Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Index.hr, objavila B.B. ]

13. 07. 2020. 20:56   >>  20:58 1

TRAMP PORUČIO

Medicinski stručnjaci lažu o korona virusu

Američki predsjednik Donald Tramp napao je na Tviteru medicinske stručnjake koji se bore protiv novog koronavirusa optuživši ih da se igraju politike i otežavaju ekonomski oporavak.

On je danas na Tviteru podijelio objave nekih konzervativaca, ali ih nije lično sam komentarisao.

"Svi lažu. CDC, mediji, demokrati, naši ljekari, ne svi, ali većina, za koje nam je rečeno da im vjerujemo", navodi se u jednoj od objava koje je Tramp podijelio i u kojoj se referira na centre za kontrolu bolesti.

Drugi tvit koji je podijelio izgleda dolazi s profila pristalice teorija zavjere.

Trampovi savjetnici takođe su pokrenuli napade na Entonija Faučija, vladinog stručnjaka za zarazne bolesti. Oni su navodno američkim medijima proslijedili popis njegovih izjava na početku pandemije koje nijesu bile tačne, izvijestio je "The Washington Post".

Predsjednik Tramp izjavio je u četvrtak da je Fauči "dobar čovjek, ali je napravio puno grešaka", što ukazuje na zaokret Bijele kuće.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније