Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 10. 2013. 20:23 >> 20:26

PAKAO UŽIVO

Prvi snimci kako teroristi pucaju na civile

Si-En-En je objavio novi veoma dramatičan snimak napada terorista na tržni centar "Vestgejt" u Najrobiju. Riječ je o prvom snimku na kom mogu da se vide napadači kako pucaju u nevine žrtve. UPOZORENJE!!! UZNEMIRIJUĆI PRIZORI!

Si-En-En je pregledao nekoliko sati snimaka napravljenih sigurnosnim kamerama u tržnom centru, a prikazani su neki od najdramatičnijih trenutaka, koji su se desili prvog dana drame.

Na početku snimka vide se posjetioci tržnog centra kako mirno šetaju, ne sluteći da će trenutak kasnije oko njih nastati pakao.

Posjetioci "Vestgejta" mogu se vidjeti kako u trenutku prvog napada panično počinju da bježe, ali su neki odmah povrijeđeni, bez mogućnosti da se spasu.

Posebno je zastrašujuć trenutak u kom napadač prilazi jednom čovjeku koji se nadao da će proći neprimijećen, a zatim hladnokrvno puca u njega. Nekoliko minuta kasnije, napadač prilazi žrtvi i dokrajčuje ga.

Mučni su i snimci na kojima se vidi krvavi pohod terorista hodnicima tržnog centra, dok uspaničeni civili pokušavaju da pobjegnu.

Na jednom snimku terorista u prolazu "ovjerava" čovjeka koji ranjen leži na zemlji. Na drugom prilaze dječjem kuvarskom takmičenju i otvaraju vatru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније