Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 02. 2013. 10:14 >> 10:10

PROBLEMI SA STRUJOM

BMW povlači 750.000 automobila

Njemački proizvođač luksuznih automobila BMW povlači oko 750.000, zbog mogućih problema sa strujom.

Opoziv se, prije svega, odnosi na oko 500 hiljada automobila proizvedenih u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), odnosno na razne verzije serija 1 i 3, proizvedene između marta 2007 i jula 2011. godine, kao i na model Z4 proizveden između marta 2009 i juna 2011.

Povući će se i dio automobila prodatih u Kanadi, Japanu i Južnoafričkoj Republici.

BMW povlači automobile zbog problema s konektorom za akumulator, koji može puknuti i dovesti do gubitka električne enegrije u vozilu, što dovodi do toga da se automobil neplanirano zaustavlja i tako eventualno izazove sudar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније