Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Anadolija; Objavio: O.Z.

05. 08. 2020. 10:02   >>  10:04

SOLIDARNOST

Egipatske piramide i Burdž Kalifa u bojama Libana

Najvažnija turistička simbola Egipta i Dubaija bila su u bojama zastave Libana, u znak podrške ovoj zemlji koju je juče pogodila strašna tragedija.

U znak odavanja počasti brojnim žrtvama u jučerašnjoj eksploziji u luci Bejrut, egipatske piramide i Burdž Kalifa, jedan od simbola Dubaija, sinoć su bili u bojama zastave Libana.

Iz Burdž Kalife su na društvenoj mreži Tviter objavili fotografije i Libanu uputili saučešće.

I piramide u Gizi su sinoć bile u bojama Libana, a ministar istorijskih djela Halid El Ananin takođe je uputio saučešće libanskom narodu.

Prema najnovijim podacima koje je objavio Crveni krst Libana u eksploziji je poginulo najmanje 100, a povrijeđene su 4.000 ljudi.

Do eksplozije je došlo juče nešto nakon 18 sati u luci Bejrut. Kako su izvijestili mediji u jednom od skladišta je najprije izbio požar, a potom je uslijedila eksplozija koja se čula i u predgrađima. Na društvenim mrežama objavljeni su videozapisi na kojima se može vidjeti da se radi o vrlo snažnoj eksploziji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније