Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 10. 2013. 09:35   >>  09:38

BILANS U INDIJI

Od trovanja alkoholom 42 preminulih

Broj žrtava od konzumacije toksičnog alkoholnog pića u indijskoj saveznoj državi Utar Pradeš za posljednja tri dana porastao je na 42.

Policija je danas saopštila da je još deset osoba izgubilo život usljed trovanja krijumčarenim alkoholnim pićem.

Oko 50 osoba primljeno u bolnicu zbog tegoba koje su izazvane nakon što su popili piće kupljeno u prodavnici u selu Adampur.

"Vlasnik prodavnice je priveden, a njegov sin, takođe, izgubio je život nakon što je popio piće", saopštio je policijski službenik Arvibnd Sen i dodao da su neki od pacijenata izgubili vid.

Policija je uhapsila 32 ljudi zbog ilegalne proizvodnje i prodaje otrovnog pića seljanima koji su prošle sedmice slavili hinduistički festival “Dusehra” u okrugu Azamgar, oko 300 kilometara jugoistočno od prijestonice Utar Pradeša, Laknaua.

Takođe, ispituje se i umiješanost osam službenika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније