Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina; Objavio: O.Z.

22. 08. 2020. 22:25 >> 22:25

POVEZANI SA ŠVERCOM DROGE

U Kolumbiji 17 mrtvih u napadima oružanih grupa

Najmanje 17 osoba ubijeno je u tri odvojena napada koja su se dogodila u posljednja 24 sata u Kolumbiji, u regionima u kojima se nadmeću trgovci drogom, kriminalne grupe i disidenti demobilisane gerilske grupe FARK, saopštili su zvaničnici.

U napadima u provincijama Kauka i Narino ubijeno je po šest osoba, dok je pet ubijeno u provinciji Arauka, prenosi Rojters.

Predsjednik Kolumbije Ivan Duke saopštio je na Tvitteru da žali zbog ubistava, do kojih je dovelo nasilje izazvano trgovinom drogom i terorizmom.

Napade je na Tviteru osudio i direktor za Ameriku organizacije Hjuman rajts voč, Hose Miguel Vivanko, ocijenivši da se "bezbjednosna situacija primjetno pogoršava".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније