Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

28. 08. 2020. 22:36   >>  22:40

NAJVEĆE OD SSSR-A

Vježbe ruske mornarice u blizini Aljaske

Ruska mornarica sprovela je vojne vježbe u blizini Aljaske, gdje je raspoređeno nekoliko desetina brodova i aviona, saopštila je danas ruska vojska i dodala da su to do sada na tom području najveće vježbe od sovjetske ere.

Ruski admiral Nikolaj Jevmenov izjavio je da na vježbama na Beringovom moru učestvuje 50 ratnih brodova i oko 40 aviona i dodao da je lansirano nekoliko raketa.

"Prvi put održavamo na ovom području tako velike vježbe", rekao je Jevmenov, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Agencija AP prenijela je da se za sada ne zna da li su vojne vježbe tek počele ili su završene.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније