Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B. B. ]

08. 09. 2020. 09:01 >> 09:02
3

TRAMP

Pentagon želi da ratuje da bi proizvođači oružja bili srećni

Američki predsjednik Donald Tramp napao vojni vrh američkih oružanih snaga i optužio Pentagon da vodi ratove kako bi se uvećavao profit vojne industrije.

Tramp je izjavio da zvaničnici ministarstva odbrane žele da nastave da vode ratove da bi proizvođači oružja bili "srećni".

"Znam da vojni vrh nije u ljubavi samnom, ali vojnici jesu. Vrh Pentagona nije, jer ne žele ništa drugo osim da vode ratove kako bi sve one 'divne' kompanije iz industrije naoružanja, koje proizvode bombe, rakete i avione, bile srećne i zadovoljne", rekao je Tramp na konferenciji za novinare u Bijeloj kući, prenio je CNN.

Ovi neuobičajeni komentari šefa države došli su baš u trenutku kada su se brojni vojni komandanti i rukovodioci u Pentagonu povjerili CNN da su odnosi sa predsjednikom države sve napetiji.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније