Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

20. 09. 2020. 17:11   >>  17:11 4

TRAMP IZJAVIO

"Zaustavili smo masovna ubijanja između Kosova i Srbije"

Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je da je zaslužio Nobelovu nagradu za mir jer je uspio da zaustavi masovna ubijanja između Srbije i Kosova, prenose američki mediji.

"Siguran sam da je sljedeća stvar Nobelova nagrada za mir. Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Toliko godina su se ubijali. Prestaće da se ubijaju. Znate, oni su to radili stotinama godina, doduše pod različitim imenima", rekao je Tramp na predizbornom skupu u Sjevernoj Karolini.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti obavezali su se 4. septembra u Bijeloj kući na normalizaciju ekonomskih odnosa.

Za ulogu u postizanju tog dogovora Srbije i Kosova, poslanik u parlamentu Švedske Magnus Jakobson nominovao je prošle nedjelje vlade SAD, Srbije i Kosova za Nobelovu nagradu za mir.

Predsjednički izbori u SAD zakazani su za 3. novembar.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније