Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 02. 2013. 18:12 >> 18:19

TROJE U KRITIČNOM STANJU

Kanzas Siti:U eksploziji gasa povredjeno 14 ljudi

U eksploziji prirodnog gasa koja je izazvala veliki požar i potpuno uništila jedan restoran u trgovinskom dijelu Kanzas Sitija povrijđjeno je najmanje 14 osoba, od kojih su tri u kritičnom stanju, dok se jedna osoba vodi kao nestala.

 

 

Šef vatrogasne službe u ovom gradu Pol Bernardi izjavio je da ruševine pretražuju policijski psi, što je standardna procedura u slučajevima kada izbije požar velikih razmjera i kada se ne zna koliko se tačno ljudi nalazilo u objektu.

Zasad se kao nestala vodi samo jedna osoba - žena koja je bila zaposlena u restoranu, javio je AP.

Prema preliminarnim podacima, do eksplozije je došlo kada je izvođač podzemnih radova oštetio gasovod u ovom dijelu grada.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније