Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

24. 10. 2020. 12:01   >>  12:04

IZBORI U SAD

Debatu Trampa i Bajdena gledalo 63 miliona osoba

Oko 63 miliona osoba gledalo je debatu između predsjednika Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donalda Trampa i demokratskog kandidata za predsjednika Džoa Bajdena, prenio je Rojters pozivajući se na informacije CNN.

 

Prvobitno je bilo objavljeno da je 55,2 miliona ljudi gledalo debatu, ali u tu cifru nijesu uračunati gledaoci kablovskih mreža.

Tokom sučeljavanja u četvrtak uveče, Bajden je obnovio napade na Trampa kritikujući način na koji je aktuelni predsjednik SAD vodio borbu protiv koronavirusa, dok je Tramp odgovorio optužbama o korupciji na račun Bajdena i njegove porodice.

Bilo je ovo poslednje sučeljavanje kandidata uoči predsjedničkih izbora 3. novembra.

Najgledanija predsjednička debata u istoriji SAD bila je 2016. godine između Trampa i Hilari Klinton, a gledalo je 84 miliona gledalaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније