Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

24. 10. 2020. 21:36   >>  21:37 1

Bajden potrošio najviše para na reklame u istoriji

Kandidat demokrata na predsjedničkim izborima u SAD, Džo Bajden potrošio je više novca na reklamiranje na televiziji i digitalnim platformama nego bilo koji kandidat u istoriji, piše Hil.

Nedjelju dana prije izbora, Bajdenov račun za reklamiranje dostigao je 582 miliona dolara, a za posljednjih deset dana kampanje njegov izborni štab rezervisao je prostor na televizijskim mrežama u vrijednosti od još 57 miliona dolara, prenosi RTS.

Protivkandidat, predsjednik SAD Donald Tramp je u posljednje dvije godine za reklamiranje potrošio 342 miliona dolara, ali je za "sprint" pred same izbore izdvojio još 50 miliona dolara.

Tramp je za reklamiranje na Fejsbuku u posljednjih nedjelju dana potrošio 14 miliona dolara, naspram 12,7 koliko je izdvojio štab njegovog rivala.

Očekuje se da će obje kampanje, uključujući i grupe koje ih podržavaju, koštati ukupno 11 milijardi dolara, odnosno bezmalo 50 odsto više nego na izborima prije četiri godine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније