Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ b92 ]

27. 10. 2020. 23:33   >>  23:38

U EGIPTU

Ajkula odgrizla ruku dječaku, vodiču nogu

Maloljetni ukrajinski turista izgubio je ruku, a egipatski turistički vodič nogu, u rijetkom napadu ajkula kod egipatskog odmarališta Šarm El Šeik na Crvenom moru.

Napad se dogodio u nedjelju kada su dvoje turista, majka i sin, i njihov turistički vodič, ronili na dah u nacionalnom morskom parku Ras Mohamed, navodi se u saopštenju Ministarstva životne sredine, prenosi AP.

Povrijeđeni su prebačeni u obližnju bolnicu, a inicijalna istraga pokazala je da je ljude napala okeanska bjeloperka duga dva metra, saopštilo je Ministarstvo.

Ministarstvo nije objavilo detalje o povredama, ali u izjavi ukrajinske Državne agencije za razvoj turizma navodi se da je 12. godišnji dečak u ponedjeljak bio na intenzivnoj njezi i da ljekari operacijom nijesu uspjeli da mu sačuvaju ruku.

Egipatski zdravstveni zvaničnik rekao je da je porodični vodič izgubio nogu, a majka je zadobila lakše povrede.

Zvaničnici su zatvorili područje nacionalnog parka Ras Mohamed u kojem se dogodio napad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније