Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

09. 11. 2020. 18:19 >> 18:19

BIVŠI PREDSJEDNIK

Evo Morales se vratio u Boliviju

Bivši predsjednik Evo Morales vratio se danas u Boliviju, dan pošto je novi predsjednik i njegov partijski kolega Luis Arse (Arce) položio zakletvu.


Arse (57), ekonomista po struci, pobijedio je 18. oktobra u prvom krugu predsjedničkih izbora sa 55 odsto glasova. Njegov dolazak na vlast označava povratak Pokreta prema socijalizmu (MAS) poslije ostavke Moralesa 2019. godine.

Morales, koji je poslije ostavke otišao prvo u Meksiko i potom u Argetinu, izjavio je nedavno da će se vratiti u Boliviju pošto Arse položi zakletvu.

"Dio mog života ostaje u Argentini", rekao je Morales pošto je pješice prešao most koji povezuje Argentinu i Boliviju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније