Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ b92 ]

18. 11. 2020. 08:22 >> 08:22

PUTIN

Status Nagorno-Karabaha biće određen u budućnosti

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da će status Nagorno-Karabaha biti određen u budućnosti, a da za sada ostaje status kvo.

"Konačni status Karabaha nije riješen. Dogovorili smo se da ćemo zadržati postojeći status kvo, a šta će dalje biti, to treba da riješe budući lideri, učesnici u tom procesu", rekao je juče šef ruske države odgovarajući na pitanja medija o situaciji u Nagorno-Karabahu.

Prema mišljenju Putina, ako se stvore uslovi za normalan život, za obnavljanje odnosa između Jermenije i Azerbejdžana, između ljudi, posebno u zoni sukoba, to će stvoriti uslove za određivanje statusa Nagorno-Karabaha, prenosi agencija TAS S.

Predsjednik Rusije je ukazao da je nepriznavanje Karabaha kao nezavisne države bez sumnje bio faktor koji je značajno uticao na tok događaja u regionu.

Putin je podsjetio da ni Jermenija nije priznavala Karabah.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније