Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

24. 11. 2020. 21:13 >> 21:12

RAZBIJENA MREŽA

U Španiji zaplijenjeno 372.000 biljaka kanabisa

Španska civilna garda saopštila je danas da je otkrivanjem mreže švercera droge zaplijenila 372.000 biljaka kanabisa, gotovo trećinu uobičajenih godišnjih zaplijena u zemlji.

Operacija sprovedena tokom oktobra i novembra dovela je do otkrivanja profesionalne mreže uzgoja, sakupljanja i prodaje kanabisa.

Istragom započetom u maju ove godine otkrivene su 52 plantaže marihuane u Madridu i drugim područjima sa ukupno 372.000 biljaka.

Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova, policija u prosjeku svake godine zaplijeni skoro milion biljaka kanabisa, čiji ilegalni uzgoj u posljednje vrijeme cvijeta, do te mjere da je Španija postala glavni proizvođač u Evropskoj uniji.

Uhapšena su tri člana švercerske mreže, a optuženi su da su iznajmili poljoprivredno zemljište i zaposlili vlasnike tih imanja uvjeravajući ih da je to kanabis za medicinske svrhe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније