Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Nova.rs ]

30. 11. 2020. 19:17   >>  19:17

U KREMLJU

Ubio se Putinov bezbjednjak?

Službenik posredno zadužen za bezbjednost ruskog predsjednika Vladimira Putina, prema navodima pojedinih ruskih medija, izvršio je samoubistvo danas u Kremlju.

Prema Telegramu "Baza", zaposleni u 5. odjeljenju ULO SOM FSO Rusije Mihail Zaharov izvršio je samoubistvo tokom radnog vremena. "Moscow Times" takođe se poziva na izvor sa Telegrama i ističe da se za kanal koji je objavio vijest o Zaharovljevom samoubistvu vjeruje da je blizak bezbjednosim i obavještajnim agencijama.

Državna agencija Tas je potvrdila da se dogodilo samoubistvo na teritoriji Kremlja, ali nije navedeno ime.

Napominje se da supruga, sa kojom je Zaharov uskoro trebalo da se razvede, nije obaviještena o samoubistvu.

Napominje se da bi razlog samoubistva mogao da bude "ravnodušan odnos rukovodstva FSO prema radnim uslovima zaposlenog i brojnim prekovremenim radom" – u jednoj od posljednjih smjena Zaharov je bio na poslu više od 15 sati.

Prema riječima kolega preminulog, u FSO postoji nedostatak osoblja – tako da su prinuđeni da rade mnogo više i bez dodatnih plaćanja.

Starost osobe koja je izvršila samoubistvo nije prijavljena, ali sudeći po fotografiji objavljenoj na kanalu Telegram, ipak je riječ o mladiću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније