Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

02. 12. 2020. 17:43 >> 17:43

VELIKIH RAZMJERA

Putin predlaže da sljedeće nedjelje počne vakcinacija

Ruski predsjednik Vladimir Putin predložio je danas zdravstvenim vlastima da krajem naredne sedmice počnu vakcinaciju protiv korona virusa.

"Predložio bih da organizujete posao tako da krajem sljedeće nedjelje počnemo vakcinaciju velikih razmjera", rekao je na video konferenciji sa potpredsjednicom vlade zaduženom za zdravstvo Tatjanom Golikovom, ocjenjujući da su "industrija i infrastruktura spremni".

Kako prenosi agencija Ria Novosti, Putin je rekao da je proizvedeno više od dva miliona doza vakcine Sputnjik V.

"To nam pruža priliku da počnemo, ako ne masovnu, onda vakcinaciju velikih razmjera i, naravno, kako je dogovoreno, prije svega dvije rizične grupe - ljekara i nastavnika", rekao je Putin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније