Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ RTS ]

04. 12. 2020. 18:56 >> 18:58

U BLIZINI BRISTILA

Engleska: Četiri osobe poginule u eksploziji

Četiri osobe su poginule, a jedna je povrijeđena u eksploziji postrojenju za prečišćavanje voda u blizini Bristola, izvijestio je list “Tajms“.

Reporter Tajmsa Vil Hamfris napisao je na Tviteru da su "četiri osobe poginule, a jedna povrijeđena u Ejvonmautu", prenosi Rojters.

"Radnici su bili na vrhu rezervoara za hemikalije na postrojenju za tretman vode u Veseksu kada je eksplodirao", napisao je Hamfris.

Bristol post prethodno je prenio da je vatrogasna služba dobila poziv u 11.22 po lokalnom vremenu i da je potvrdila da ima žrtava, ali nije preciziran broj.

Jedan od svjedoka rekao je da se čula "veoma jaka eksplozija" od koje su se zatresle zgrade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније