Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: N1 ]

08. 01. 2021. 12:38 >> 12:57

PORED KOVID BOLNICE

Ogromna rupa "progutala" nekoliko automobila u Italiji

Ogromna rupa širine približno 50 metara i dubine oko 15 metara otvorila se na parkingu osoblja bolnice Ponticelli u Napulju. Neki automobili završili su u rupi.

Pacijenti iz kovid centra koji se nalazio u blizini odmah su evakuisani. Bolnica je i dalje u vanrednom stanju i radi pomoću generatora. Još nema izvještaja o povredama ili smrtnim slučajevima vezanim za incident. Vatrogasci su se okupili na mjestu događaja, a istraga je u toku, prenosi RT.

Dežurne službe sa psima tragaju za ljudima koji su možda bili zarobljeni u automobilima u trentku propadanja tla. Incident se dogodio između 6:30 i 6:45 po lokalnom vremenu i u početku se smatralo da je riječ o eksploziji zbog glasne buke koja je prethodila. Vlasti sada sumnjaju da se radi o podzemnom kolapsu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније