Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina business ]

17. 01. 2021. 12:02 >> 12:01
1

TEŽAK PERIOD

Britanski aerodromi traže hitnu pomoć države

Britanski aerodromi tražili su od Vlade te zemlje hitnu pomoć, jer cijeli sektor prolazi kroz težak period nakon što su vlasti pooštrile restriktivne mjere zbog pojave novog, zaraznijeg soja koronavirusa.

Jedan od čelnih ljudi u sektoru avioprevoza u Velikoj Britaniji, Tim Alex, podsjetio je da su prva tri mjeseca u godini uvijek manje prometni, ali je uputio apel da se krene u izradu planova o ublažavanju restriktivnih mjera tokom ljetnjeg perioda kada je promet najveći, prenosi Capital.ba.

“Oko Uskrsa bismo htjeli da se restartuje aviosaobraćaj, jer ako ne počnu da se slivaju sredstva ni tokom ljetnje sezone, naćićemo se u veoma teškoj situaciji", naveo je Alex.

On je dodao da su avikompanije nastavile da budu operativne tako što su uzimale milijarde funti kredita, a te zajmove bi sada trebalo da vrate.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније