Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

08. 02. 2021. 11:30 >> 11:30

SAOBRAĆAJ U KOLAPSU

Njemačka i Holandija i dalje zavijane

Zbog obilnih sniježnih padavina i ledenih temperatura saobraćaj u Njemačkoj i Holandiji je i dalje veoma otežan.

Brojni kamioni ostali su zaglavljeni u sniježnim nanosima na autoputu kod Gere, na istoku Njemačke, dok je dio autoputa na sjeveru zemlje zatvoren, javlja AP.

Željeznički operater Dojče ban saopštio je da je do daljeg obustavljen saobraćaj u djelovima centralne i sjeverne Njemačke, kao i da su obustavljene duge linije koje voze sjeveroistično od Frankfurta, zapadno od Berlina i jugozapadno od Hamburga.

U Holandiji je glavni željeznički operater saopštio da su linije koje saobraćaju veoma ograničene.

Učenici osnovnih škola u Holandiji danas je trebalo da se vrate u školske klupe, nakon zaključavanja koje je počelo prije Božića 24. decembra, ali će zbog vremenskih prilika mnogi ostati kod kuća.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније