Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina ]

19. 02. 2021. 11:21   >>  11:22

NAKON VIŠE OD PET GODINA

Nastavak letova iz Rusije ka Egiptu

Direktni letovi iz Rusije ka egipatskim odmaralištima Šarm el Šeik i Hurgada na obali Crvenog mora nastaviće se u martu, nakon više od pet godina.

Direktor Uprave za civilnu avijaciju u Egiptu, Ashraf Noweir, rekao je da je ruska avio-kompanija Nordwind Airlines predala zahtjev za letove ka oba grada od 28. marta, prenose Nezavisne novine.

Letovi ka dvije popularne turističke destinacije obustavljeni su nakon što je 224 ljudi poginulo prilikom pada ruskog putničkog aviona na Sinaju u oktobru 2015. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније