Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 02. 2013. 23:37 >> 23:32

NAPREDAK

Tunis: Hapšenja zbog ubistva opozicionara

Tuniski ministar unutrašnjih poslova, Ali Larajed, izjavio je da su bezbjednosne snage uhapsile brojne osumnjičene umješane u ubistvo Čokri Belaida, vodećeg opozicionog čelnika, koji je likvidiran prije nekoliko sedmica, javila je državna novinska agencija TAP.

 

Larajed je izjavio da je u istrazi Belaidovog ubistva, koje je izazvalo jednu od najtežih političkih kriza u zemlji, ostvaren značajan napredak i da će informacije o osumnjičenima uskoro biti objavljene u javnosti. 

Ministar, koji je obećao "brzo zaključenje" istrage, odbio je da pruži više detalja o osumnjičenima.

U ovom je mjesecu, Belaid, žestoki ljevičarski kritičar tuniske vladajuće islamističke stranke Enahada, ubijen ispred svoje kuće, što je izazvalo talase javnog gnijeva i proteste širom zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније