Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

09. 03. 2021. 09:26   >>  09:29

VRAĆEN U PORODIČNI DOM

Bajdenov pas ugrizao člana obezbjeđenja

Predsjednik SAD Džozef Bajden vratio je svoja dva psa u privatnu rezidenciju u Vilmingtonu u američkoj državi Delaver poslije incidenta u kome jedan od pasa ujeo pripadnika obezbjeđenja Bijele kuće, javljaju američki mediji.

Trogodišnji pas Mejdžor, mladji od dva predsjednikova njemačka ovčara, ponašao se agresivno, skakao, lajao i kidisao na osoblje i agente obezbjeđenja Bijele kuće, javio je Si-En-En (CNN) pozivajući se na anonimne izvore.

Izvori su pominjali incident sa ujedom ne navodeći da li je neko povrijeđen. Incident je ipak smatran dovoljno ozbiljnim da dva psa, Mejdžor i 13-ogodišnji Čemp, budu vraćena u Bajdenovu kuću u Vilmingtonu prošle nedjelje.

Mejdžor koga su Bajden i njegova supruga Džil usvojili iz utočišta za životinje u novembru 2018. bio je prvi udomljen pas u Bijeloj kući gdje se preselio sa Bajdenovima poslije inauguracije u januaru.

Bajdenov prethodnik Donald Tramp nije imao ljubimca u Bijeloj kući.

Za sada se ne zna kada i da li će Bajdenovim psima biti dozvoljeno da se vrate u Bijelu kuću.

U intrervjuu prošlog mjeseca prva dama Džil Bajden izrazila je zabrinutost oko smještaja pasa u njihovu novu rezidenciju u Vašingtonu.

"Treba da idu liftom na šta nijesu navikli i da izađu u dvorište gdje ima puno ljudi koji ih gledaju", rekla je ona za televiziju EN-Bi-Si (NBC).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније