Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92 ]

15. 03. 2021. 23:17 >> 23:20

NEREDI U KAPITOLU

Dva muškarca optužena za smrt policajca

Američke vlasti su uhapsile i podigle optužnicu protiv dvojice muškaraca zbog napada na pripadnika policije za vrijeme nereda u Kapitolu 6. januara.

Pokojni policajac Brajan Siknik napadnut je sprejem za medvjede, ali još nije poznato da li je sprej izazvao njegovu smrt.

Džordž Tanios (39) iz Morgantauna u Zapadnoj Virdžiniji i Džulijan Kejter (32) iz Pensilvanije, uhapšeni su u nedjelju i treba da se pojave pred federalnim sudom.

Sumnja da je Siknik preminuo, nakon što je poprksan hemikalijom, pojavila se relativno nedavno kao nova teorija u tom slučaju, piše Glas Amerike.

Istražitelji su prvo vjerovali da je Siknika pogodio u glavu protivpožarni aparat, na osnovu izjava koje su zabilježene u ranoj fazi istrage, navode dvije osobe upoznate sa slučajem.

Nakon što su prikupljeni dodatni dokazi, pojavila se druga teorija i istražitelji sada vjeruju da je Siknik možda udahnuo hemijsku supstancu, moguće sprej za medvjede, što je možda doprinijelo fatalnom ishodu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније