Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

21. 03. 2021. 21:58   >>  22:03 3

ZA TRI MJESECA ONLAJN

Tramp se vraća na društvene mreže sa svojom platformom

Bivši američki predsjednik Donald Tramp (Trump) kojem je zabranjen pritup Tviteru od januara, vratiće se za tri mjeseca na društvene mreže sa sopstvenom platformom, izjavio je danas Trampov savjetnik Džejson Miler (Jason Miller).

"Mislim da ćemo predsjednika Trumpa ponovo vidjeti na društvenim mrežama vjerovatno za dva do tri mjeseci, sa njegovom sopstvenom platformom", rekao je Miler za kanal Foks njuz (Fox News) ali nije iznio detalje o toj novoj platformi.

Miler je rekao da će platforma biti velika i da bi trebalo da privuče milione korisnika.

Tviter, koje je bilo za Trampa glavno oruđe za komunikaciju tokom njegovih predsjedničkih dana, trajno je u januaru ukinulo njegov nalog sa 88 miliona pratilaca. Njegova strana je ukinuta zbog ponovljenog podsticanja na nasilje i poslije nereda njegovih pristalica u Kapitol hilu.

Trampu je privremeno ili trajno zabranjen pristup i na drugim platformama i društvenim mrežama kao što su Fejsbuk, Instagram, JuTjub i Snepčet (Snapchat).

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније