Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 02. 2013. 11:52 >> 12:23
2

NETANIJAHU ZABRINUT

Izrael: Iran bliži neko ikad atomskom oružju

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu smatra da je Iran bliži nego ikad da proizvede obogaćeni uranijum, neophodan za nuklearnu bombu.

Teheran je ranije najavio da planira instaliranje novih centrifuga u glavnom postrojenju za obogaćivanje uranijuma.

I izvještaj Međunarodne agencije za atomsku energiju potvrđuju najave iranskih zvaničnika, što je zabrinulo kako Izrael i međunarodnu zajednicu.

Netanijahu je rekao da taj izveštaj dokazuje da se Iran kreće brzo ka ,,crvenoj liniji'' na koju je on upozorio još u septembru prošle godine u Njujorku.

Sprječavanje Irana da razvije nuklearno oružje, biće i glavna tema tokom  posjete američkog predsednika Baraka Obame Izraelu, predviđene za 20. mart.  

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније