Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 04. 2021. 06:16   >>  06:16 1

ZA NETFLIX

Princ Hari i Megan najavili svoju prvu seriju

Prva serija Megan Markl i princa Harija koju rade za Netflix govori o Igrama neporaženih (Invictus Games), inicijativi čiji je cilj da povrijeđenim i bolesnim pripadnicima oružanih snaga kroz sport pruži psihološku i fizičku rehabilitaciju.

AP prenosi da je Arćewell Productions, kompanija vojvode i vojvotkinje od Saseksa, najavila danas svoju prvu dokumentarnu seriju koja će biti prikazana na platformi pod nazivom "Srce neporaženih" (Heart of Invictus), a u partnerstvu sa Fondacijom Igara neporaženih (Invictus Games Foundation), čiji je princ Hari pokrovitelj.

U izjavi producenti su najavili da će serija pratiti grupu izvanrednih takmičara iz cijelog svijeta, koji su pretrpjeli povrede ili bolesti koje su im promijenile život na putu do Igara neporaženih u Hagu 2020, koje su sada zbog pandemije Kovid 19 odložene do 2022, navodi agencija.

AP prenosi i da će se princ Hari pojaviti pred kamerama i biti izvršni producent u seriji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније