Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

10. 06. 2021. 16:33   >>  16:36

SRUŠILA SE ZGRADA

Najmanje 11 poginulih u Indiji nakon monsunskih kiša

Najmanje 11 osoba je poginulo a sedam povrijeđeno kada se srušila trospratna zgrada poslije jakih monsunskih kiša u gradu Mumbaiju.

Na desetine spasilaca rasčišćavalo je ruševine u potrazi za stanovnicima koji su možda još uvijek zarobljeni, rekao je policajac Ravindra Kadam.

On je naveo da se zgrada srušila kasno sinoć. Obilne monsunske kiše tokom dana poplavile su nekoliko djelova Mumbajia, indijskog finansijskog i zabavnog centra.

Televizijski kanal Nju Delhi je prenio da se zgrada srušila u siromašnoj četvrti u oblasti Malad Vest u Mumbaju.

Mještani su pomagali vatrogascima i policajcima u spašavanju ljudi, a sedmoro povrijeđenih prebacili su u bolnicu u predgrađu Kandivali.

U Mumbajiu gdje je za 12 sati palo 222 milimetra kiše, mnogi putevi, željezničke pruge i naselja su pod vodom. Urušavanje zgrada je uobičajeno u Indiji tokom sezone monsuna od juna do septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније