Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Agencije

13. 07. 2021. 22:12 >> 22:15
1

PREUSMJERAVAJU BRODOVE

Vlasti zabranile kruzerima da plove Venecijom

Italijanska vlada zabranila je danas kruzerima da plove Venecijom, izjavio je ministar kulture Dario Frančeskini, dodajući da je ovo “istorijski dan”.

Ministar je otkrio da će se brodovi od avgusta preusmjeriti u obližnju industrijsku luku Margeru, prenosi Tanjug.

“Neće dugo proći kada će se ovaj dan zvati istorijskim, jer nakon godina čekanja od 1. avgusta veliki brodovi više neće prolaziti ispred Svetog Marka ili ploviti Guideća kanalom”, izjavio je ministar a prenijela ANSA.

Frančeskini je dodao da će brodovima biti plaćena kompenzacija zbog zabrane i pomoći će im se oko troškova privremenog usidravanja u Margeri.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније